27 feb 2019
3 dagen Parijs op zijn best

Parijs is misschien wel een van de bekendste steden in de wereld en deze mooie stad aan de Seine moet u een keer gezien hebben. Niet alleen voor alle hoogtepunten waaronder natuurlijk de Eiffeltoren maar ook om de unieke romantische sfeer te proeven. De Franse metropool heeft een indrukwekkende geschiedenis en genoeg bezienswaardigheden om 3 dagen Parijs te vullen. Ontdek de fascinerende stad nu zelf!

Hoogtepunten van Parijs

Wat mag u echt niet missen als u de Franse stad bezoekt? De Arc de Triomphe aan de bekende straat Champs-Élysées, de Basilique du Sacré-Coeur in de karakteristieke schilderswijk, de Moulin Rouge, het operagebouw Opéra Garnier met prachtige gouden zalen en de Notre Dame-kathedraal. Dan heeft u natuurlijk ook nog de rivier de Seine waarover u een prachtige boottocht kunt maken. Net buiten Parijs ligt Versailles met het grootste kasteel ter wereld, hier kunt doorheen lopen en de tuinen bekijken.

De stad door met gids

Met een compleet verzorgde busreis kunt u 3 dagen Parijs bezoeken en genieten van de sfeer, attracties en bezienswaardigheden. U wordt overal langs en naartoe gereden terwijl een gids interessante en leuke informatie over de stad vrijgeeft. Daarnaast heeft u vrije tijd om zelf rond te lopen of te gaan winkelen. Ook is er 1 dag gereserveerd om met een gids door het kasteel van Versailles en de tuinen te wandelen. Met de complete busreis bent u verzekerd van een leuke planning van alle hoogtepunten voor 3 dagen Parijs. Vindt u 3 dagen Parijs te lang? Boek dan de dagtrip naar de stad.

Planning voor 3 dagen Parijs

Met de citytrip per bus vertrekt u vanaf een gekozen opstapplaats richting Frankrijk. Eenmaal op bestemming krijgt u een uitgebreide tour door Parijs langs de meeste highlights en heeft u daarna vrije tijd. In de avond gaat u weer op pad en leert u Parijs als lichtstad kennen. De tweede dag vertrekt u richting de Notre Dame en de Sacré Coeur terwijl u op dag 3 Versailles en het kasteel verkent. Kortom, een zeer complete reis van 3 dagen door de bijzondere stad.

Disneyland busreis

Liever richting Parijs voor een andere magische wereld? Ontdek de 2 prachtige parken van Disneyland Resort Paris met een Disneyland busreis. Verdeel uw dagen over het Disneyland Park waar alle klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven komen en Walt Disney Studios Park waar u de magische wereld van film, animatie en televisie ontdekt. Disneyland is leuk voor zowel jong als oud. Boek een complete reis met comfortabele bus, hotelkamer, transfers naar het park en toegangstickets inbegrepen. Het enige wat u hoeft te doen is beslissen of u 1, 2 of 3 dagen wilt blijven en op tijd instappen in de bus.

> Boek hier de Parijs en Versailles citytrip. Deze is ook beschikbaar met Superior Class vervoer voor extra luxueus comfort.