23 mei 2019
Ierland_1_19

Wilt u in relatief korte tijd heel veel zien? Of kunt u moeilijk kiezen tussen cultuur, natuur, grote steden en pittoreske dorpjes? Op onze rondreizen hoeft u niet te kiezen. Stap in de autocar en laat u in luxe vervoeren langs prachtige routes naar de meest bijzondere bestemmingen. Verzamel in één vakantie meer herinneringen dan u ooit had verwacht.

Van al onze rondreizen hebben we er 8 bijzondere voor u geselecteerd.

 

 

 

 

 

 

 

Interessante rondreizen: onze top 8

 • Afwisselend Noordkaap en Lofoten
  Een prachtige rondreis door een afwisselend landschap van meren, bossen, heuvel- en berglandschappen. De hoogtepunten van de reis: Noordkaap-plateau en Lofoten-eilanden. Maar u bezoekt ook de charmante steden Stockholm, Helsinki, Trondheim, Oslo én Rovaniemi, de stad aan de poolcirkel met het dorp van de Kerstman.
 • Historisch Griekenland
  U reist niet alleen per autocar; de oversteek naar Griekenland maken we per cruiseschip. Tijdens de overtocht geniet u comfortabel van de prachtige Adriatische Zee. Eénmaal aangemeerd maken we een fascinerende rondreis met onze eigen autocar langs culturele en archeologische schatten, typische dorpjes, oude havens en historische bezienswaardigheden. In combinatie met gezellige terrasjes en een heerlijk klimaat is Griekenland een vakantieland bij uitstek!
 • Verbazingwekkend Wales
  Een bewogen geschiedenis, rijke cultuur en erfgoed, de prachtige natuur en het verbazingwekkend mooie afwisselende landschap. Dat maakt van Wales één van onze meest bijzondere rondreizen. Aanschouw ontelbare betoverende uitzichten, bezoek prachtige tuinen, burchten en kastelen, maak kennis met de Welsche keuken en drink een echte single malt whiskey.
 • Natuurlijk Lake District & Yorkshire
  Bezoek 4 van de mooiste en meest bezochte nationale parken van Groot-Brittannië. Geniet van een aaneenschakeling van diverse landschappen: van ruig tot zachtglooiend, en van rotsformaties tot idyllische meren. En na al dat natuur is er ook tijd om cultuur te snuiven en fish-and-chips te eten in de steden York en Hull.
 • Groen Ierland
  In 9 dagen bezoekt u de absolute hoogtepunten van dit uitzonderlijk mooie land. Laat u overweldigen door het prachtige landschap met die typische Ierse ziel. Geniet van de aparte natuurbeleving in The Ring of Kerry, The Burren en Connemara. Daarna rijden we door naar Dublin voor een bezoek aan Trinity College, het Nationaal Museum en drinken we uiteraard een pint of Guinness in een onvervalste Irish pub.
 • Schilderachtig Sardinië
  Dit is één van die rondreizen die je een keer gemaakt moet hebben. Sardinië ligt ten zuiden van Corsica en is het tweede grootste eiland in de Middellandse Zee. Er zijn talloze baaien omringd door kliffen met helderblauw zeewater. Aan de vele dorpen, kerken en basilieken zie je nog dat Sardinië een smeltkroes is geweest van volkeren en culturen.
 • Pure schoonheid in Sicilië
  Het grootste eiland in de Middellandse Zee dat wordt gedomineerd door de vulkaan Etna. Met je voeten op warme lavasteen staan, is oprecht een onvergetelijke ervaring. Laat u verleiden door de hoofdstad Palermo en andere kleinere karakteristieke stadjes. Ga terug naar de Griekse Oudheid en de tijd van de Noormannen. Op Sicilië wordt u elke dag verrast door de vele, vele impressies.
 • Cultureel Italië
  Zonder twijfel is dit één van de meest culturele rondreizen uit ons aanbod. U bezoekt 5 van de mooiste steden in Italië. De eerste stad is Pisa met de beroemde scheve toren. Daarna is Firenze aan de beurt, één van de mooiste kunststeden van Europa. De reis wordt vervolgd naar Siena met het kenmerkende schelpvormige Piazza del Campo. Vervolgens bezoeken we historisch Rome en Vaticaanstad. Als laatste gaan we naar Assisi, de stad van Sint-Franciscus. Een onvergetelijke reis!

Superior Class: rondreizen in luxe

Wilt u genieten van extra’s zoals bredere zetels, een lekker ontbijt op de heenreis, gratis WiFi en een audio systeem? Verschillende rondreizen kunt u ook boeken met onze 5***** Superior Class luxe autocar. Zo geniet u extra luxe en comfortabel van al het moois wat uw reis te bieden heeft. Nog een plus: al onze rondreizen worden begeleid door een Nederlandstalige reisleider. Op welke reis mogen wij u verwelkomen?

Bekijk al onze rondreizen >