23 aug 2019
Santiago_1_16_265236239

We leven tegenwoordig in een wereld die oppervlakkig en gejaagd is. Vindt u ook moeilijk de tijd, rust en stilte die nodig zijn? Dan is een bedevaartreis van Verhoeven het ideale uitstapje. Verhoeven is namelijk gespecialiseerd in bedevaartreizen. Goed begeleide bedevaarten maken stilte, rust, inkeer en bezinning mogelijk. Wanneer u uw voeten op de voetsteun van de comfortabele autocar zet, kan de reis echt beginnen. In deze blog geven we u meer informatie over onze bedevaartreizen. 

Pater Pio – San Giovanni Rotondo

Pater Pio van Pietrelcina is één van de populairste volksheiligen van deze tijd. Pater Pio werd eerst zalig en daarna heilig verklaard door Paus Johannes Paulus II. Zijn graf in San Giovanni Rotondo in Zuid-Italië wordt elk jaar door miljoenen pelgrims bezocht. En dat doen wij ook We bezoeken de plaats die belangrijk is geweest in het leven van deze bijzondere heilige. Daarnaast maken we een halve daguitstap naar Monte Sant’ Angelo en heeft u de gelegenheid om deel te nemen aan de heilige mis en een bezoek te brengen aan het schrijn van de Heilige Rita. Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk dan de reis Pater Pio – San Giovanni Rotondo.

Santiago de Compostela & Fátima

De aankomst in Santiago de Compostela, de beroemde bedevaartplaats van Spanje, was en is voor velen de bekroning van een lange reis. Tijdens uw verblijf bezoekt u de stad met onder andere de kathedraal, die over het graf van St. Jakobus de Meerdere is gebouwd, verschillende musea en Praza do Obradoiro. De schitterende pleintjes, smalle steegjes en religieuze monumenten in de stad zijn adembenemend. Daarnaast bezoekt u tijdens deze busreis ook de zeer beroemde bedevaartplek Fátima. We nemen rustig de tijd om de voornaamste plaatsen te bezoeken, zoals de basiliek, de esplanade, de verschijningskapel en de grote steeneik. Ook neemt u deel aan de eucharistieviering, de kaarskensprocessie en de afscheidsprocessie. Een ervaring die u niet snel meer vergeet! Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk dan de reis Santiago de Compostela & Fátima.

Medjugorje

Medjugorje is een bergdorp in het zuiden van Bosnië. Het werd bekend door een reeks verschijningen van Maria die er sinds 1981 zouden plaatsvinden. Het is sindsdien een bedevaartsoord geworden. Gaat u met Verhoeven op reis naar Medjugorje? Dan beklimt u kruisberg, bezoekt u het graf van pater Slavko en bezoekt u het kinderdorp. Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk dan de reis Medjugorje.

De Panne

Een dagtrip naar De Panne is een speciaal en bijzonder dagje uit. De crypte van Fatima in De Panne is uitgegroeid tot een ware bedevaartplaats, waar veel bedevaarders samenkomen. Zowel de buschauffeurs, de begeleiders als de organisatie ter plaatse kent de noden en de wensen van mensen die hier op bedevaart gaan. Ze hebben al jarenlange ervaring hiermee en spelen hier geheel op in. Bekijk de reis naar De Panne.

Verhoeven is specialist op het gebied van bedevaartreizen en weet hierdoor de mooiste reizen samen te stellen. Een bedevaartreis van Verhoeven is dan ook een onvergetelijke ervaring. Laat u heerlijk rondrijden in één van onze luxe touringcars en geniet van de beleving. Heeft u interesse in een van onze bedevaartreizen? Bekijk ons gehele aanbod op onze pagina ‘Bedevaarten’.