07 mrt 2019
Busreizen Spanje vanuit Belgie

Van Spanje kunt u nooit genoeg krijgen. Dit land heeft zoveel verschillende prachtige plekken om te bezoeken die allemaal uw tijd en aandacht zeker waard zijn. Of u nu op zoek bent naar cultuur, natuur, stedentrips of een relaxte strandvakantie; Spanje heeft het allemaal. Stap de bus in en vertrek richting het zuiden naar uw gekozen stad. De tapas, sangria en het zonnetje wachten u al op.

 

 

 

 

Onze favoriete busreizen Spanje

Wij hebben een groot aanbod van busreizen naar Spanje en bereiken heel het land met de bus. Onze favorieten voor aankomend seizoen:

 • Het groene Catalonië
  Een mooie excursiereis naar het Spaanse binnenland waarbij u kunt genieten van de prachtige natuur, pittoreske dorpjes, wondermooie valleien, lavakraters en duizelingwekkende watervallen.

 • Richting het eiland Menorca
  Een prachtig eiland met mooie stranden en een aantal zeldzame dieren zoals de waterschildpad. Een heerlijke plek om te genieten van alles wat Spanje te bieden heeft. We vertrekken met de bus richting Barcelona en pakken hier de ferry naar het eiland.

 • De oranjebloesemkust oftewel Costa del Azahar
  Dankzij het heerlijke klimaat heb je hier 300 dagen zon per jaar. Een perfecte busreis naar Spanje dus langs de relatief onbekende kust tussen Barcelona en Valencia. Deze reis heeft een gevuld programma dat u door Peñiscola, Valencia, Ebrodelta, Morella en  Tarragona leidt.

 • Strandvakantie in de meest bekende badplaats: Lloret de Mar
  Iedereen kent Lloret de Mar: een heerlijke badplaats met een gezellig strand, knus centrum, oude stadskern, kasteel en vele winkelstraatjes. Verblijf in een 4-sterren hotel met buitenzwembaden en slechts 1.000 meter van het strand.

 • Naar de Spaanse Pyreneeën en de Costa Brava
  Ontdek de Pyrénées-Orientales vanuit de sympathieke verblijfplaats Rosas. Met de bus rijdt u langs landschappen, prachtige dorpjes vol architecturale schatten, de zee en meer. Het excursieprogramma zorgt voor veel afwisseling en dagelijks veel natuur en cultuur, maar ook vrije tijd om te genieten.

 • Bijzonder Aragón
  Aragón wordt gedomineerd door de hoogste toppen van de Spaanse Pyreneeën. Een reis vol prachtige natuurlijke aanzichten in combinatie met de architectuur van onbedorven middeleeuwse stadjes. Vanuit een hotel in Huesca bezoeken we in totaal 5 verschillende steden.

 

Busreizen naar Spanje vanuit België

Door heel Vlaanderen en Brabant zijn er opstapplaatsen voor de busreizen naar Spanje. Ook zijn er een aantal centrale vertrekplaatsen. Hiervandaan vertrekt u naar Zoersel of Antwerpen waar u eventueel overstapt op de juiste bus, gereed voor vertrek naar de gekozen stad of streek. Onderweg stopt u regelmatig om even de benen te strekken of om gebruik te maken van een restaurant en toilet.

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een reis richting Spanje met de bus, voor een verblijfsvakantie, duurt 14 en 16 uur. Voor de rondreizen en excursiereizen is een overnachting in Frankrijk voorzien. Alle busreizen hebben sowieso de gebruikelijke stops om wat te kunnen eten of te bewegen. Alle bussen zijn voorzien van voetensteuntjes en verstelbare stoelen zodat u comfortabel kunt lezen, muziek luisteren, slapen of een film op één van de monitoren kunt kijken.

 

Last minute Spanje of vroegboeker

Boek zo vroeg mogelijk voor de meeste keuzemogelijkheden en zodat u verzekerd bent van een plaats. Bent u een late beslisser? Houdt dan goed onze aanbiedingen en last minutes in de gaten voor leuke last minute busreizen en mooie aanbiedingen naar Spanje.