18 okt 2019
Disney_W_1_18

Een bezoek aan Disneyland Parijs staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Maar wanneer kunt u dat nu het beste doen? Het is natuurlijk altijd leuk om Disneyland te bezoeken, maar in bepaalde tijden van het jaar is dit extra magisch. Bijvoorbeeld tijdens Halloween en Kerstmis. Bent u benieuwd naar de leukste thema’s en beste jaargetijden om Disneyland Parijs te bezoeken? Lees dan snel verder!

Halloween Festival

Vier de meest spectaculaire tijd van het jaar in Disneyland Parijs tijdens Disney’s Halloween Festival. Het spectaculaire Halloween-seizoen houdt Disneyland Parijs in zijn greep van 28 september tot en met 3 november 2019. Wat u kunt verwachten wanneer u Disneyland bezoekt tijdens Halloween? Griezelig leuk entertainment met speciale decoratie, een Halloween parade en meet and greets met slechteriken en Disney-figuren in de mooiste outfits. Het hoogtepunt van deze periode is Mickey’s Halloween Celebration Parade. Disney-figuren die rond de prachtig versierde wagens dansen. Daar wilt u toch bij zijn!

Wanneer de avond valt, wordt de dag magisch afgesloten tijdens de nieuwe avondshow: Disney Illuminations. Ga met Mickey mee op reis door de wondere wereld van Disney in een show vol licht, kleur en magie. Durft u Disney’s Halloween Festival aan? 

Magisch Disneyland in de winter

Kerstmis betekent gezelligheid, kaarsjes, een versierde boom en lekker eten. En Disney zou natuurlijk geen Disney zijn als ze hier geen schepje bovenop zouden doen! Parades, shows, sneeuw, kerstmuziek en versierde attracties vindt u allemaal in Disneyland tijdens Kerstmis. De perfecte tijd om dit bijzondere attractiepark een bezoek te brengen! 

Tijdens Mickey’s Vrolijk Kerstfeest van 10 november tot en met 6 januari is het hele park prachtig verlicht en trekken alle Disney-figuren hun kerstoutfit aan. Het sprookjeskasteel schittert tijdens de feestdagen als nooit tevoren. En wat dacht u van de spetterende vuurwerkshow en feestelijke kerstparade? Die wilt u zeker niet missen. 

Disneyland Parijs moet u absoluut een keer meemaken tijdens Halloween of Kerstmis. Laat u betoveren tijdens een van onze reizen naar Disneyland Parijs