14 aug 2019
Menorca_3_17

Er is geen betere tijd om de zon op te zoeken dan het najaar. Bij ons wordt het kouder, het weer wordt wisselvalliger en de vroege avond geeft een voorproefje van de aankomende winter. Ideaal om in het najaar nog een vleugje zon mee te pikken en tijdens een Verhoeven busreis een zuiders eiland te bezoeken! In het najaar is het er vaak minder druk en de prijzen liggen doorgaans lager dan in het hoogseizoen. Eilanden hebben altijd een bijzondere charme en het eilandgevoel is eigenlijk met niets te vergelijken. Verhoeven heeft een aantal Europese pareltjes voor u op een rij gezet die in vele van zijn rondreizen aangedaan worden.

Menorca

Menorca staat bekend als het slaperige zusje van Mallorca en Ibiza, maar Menorca is het meest paradijselijke en authentieke eiland van de Balearen. Het fijne klimaat, de idyllische baaitjes en de romantische zandstranden maken Menorca een vakantiebestemming om van te dromen. De mensen zijn vriendelijk en de eilandbewoners houden van muziek en authentieke feesten. Ook zijn er genoeg bezienswaardigheden. U hoeft zich dan ook geen dag te vervelen. Wanneer u met Verhoeven op reis gaat naar Menorca bezoekt u bijvoorbeeld Barcelona en gaat u op excursie naar Monte Toro, Mahón en Ciutadella. 

Sicilië 

Wanneer u niet op één plek wilt verblijven tijdens de vakantie, maar graag een rondreis maakt in een mooie omgeving, dan is Sicilië de perfecte vakantiebestemming. Dit prachtige eiland in de Middellandse Zee beschikt over ontelbaar veel mooie plekken om te ontdekken, waaronder de grootste en nog actieve vulkaan in Europa: de Etna. Ook Agrigento is zeker de moeite waard. Dit is één van de prachtigste steden van Sicilië, met de wereldberoemde Vallei van Tempels. Tijdens deze reis geniet u zowel van de voordelen van een vliegvakantie, als van een busvakantie. U vliegt namelijk naar uw bestemming en rijdt verder per luxe touringcar. 

Sardinië 

Sardinië is dé vakantiebestemming voor reizigers die houden van puur, authentiek en heerlijk eten, mooie stranden en vooral niet op zoek zijn naar massatoerisme. Uniek zijn de duizenden ‘Nuraghi’ die verspreid staan in het landschap, afzonderlijk of als kleine dorpjes. De torens zijn opgebouwd uit losse stenen en werden gebruikt als uitkijktorens of burchten door prehistorische stammen. Sardinië is de perfecte combinatie tussen relaxed rondrijden per luxe touringcar, geweldige boottrips en onvergetelijke bezienswaardigheden. 

Corsica

Niet toevallig noemden de oude Grieken het: ‘Kallísté’ (de mooiste) en de Fransen zeggen ‘Ile de beauté’. Al die benamingen benadrukken de pracht van dit unieke eiland. Met 120 toppen boven de 2000 meter is Corsica letterlijk een gebergte dat uit de zee oprijst. Wanneer u met Verhoeven op reis gaat naar het prachtige Corsica bezoekt u onder andere de geboorteplaats van Napoleon en het ‘Saint-Tropez van Corsica: Saint-Florent. Laat u heerlijk rondrijden in onze comfortabele en luxe touringcar. 

Elba

Wanneer u eens wat anders wil dan de standaard vakantie op het vasteland van Toscane, is Elba een echte ‘must do’. Elba is één van de minder bekende eilanden in de Middellandse Zee, maar het heeft zoveel moois te bieden. Tijdens de 8-daagse Toscane reis van Verhoeven bezoekt u het prachtige Elba. Hier brengt u een bezoek aan de pittoreske haven van Portoferraio. Op de heuvels ziet u de typische okergele Toscaanse huizen en in de haven liggen indrukwekkende jachten en cruiseschepen. Ook bezoekt u het schilderachtige centrum met smalle straatjes en vele terrasjes, waar u heerlijk kunt ontspannen.

Capri

Capri is een klein eilandje net voor de kust van Napels dat al eeuwen lang bezongen en beschreven wordt. Geniet er van het warme klimaat, de verbluffende uitzichten en het heerlijke eten. Wanneer u een bezoek brengt aan Zuid-Italië mag u dit eiland niet overslaan. Gelukkig hoeft dit ook niet tijdens de Zuid-Italië & De kust van Amalfi-Superior Class reis van Verhoeven. Op Capri maken we een indrukwekkende wandeling en bewonderen we de weelderige bloemen- en plantengroei. Ook de boottocht rond het eiland, waarbij de boot vlakbij of bijna in de grotten vaart, mag u niet missen. 

Al zin gekregen in een mooie reis naar één van bovenstaande eilanden? Wacht dan niet langer en boek uw droomreis bij Verhoeven. Meer informatie over onze reizen? Bekijk dan onze website of neem contact op voor de mogelijkheden.