15 mei 2019
DT_Amstel-cruise_1_19

Organiseer een gezellige dag weg met uw gezin, partner of een vriend(in) om bij te kletsen. Stap in de bus en trakteer uzelf op een complete dagtrip. Met uw keuze uit onze eendaagse busreizen krijgt u een vol dagprogramma of een vrije dag om zelf in te vullen in een winkelstad, museumstad of een stad met cultureel erfgoed. Waar kunt u allemaal heen in één dag? Vanuit heel Vlaanderen vertrekken we onder meer naar deze 10 verrassende bestemmingen in Nederland, België, Duitsland én Frankrijk.

 

Eendaagse busreizen naar Duitsland

Vertrek richting Duitsland voor het grootste winkelcentrum in het Ruhrgebied, Centro Oberhausen. Ruim tweehonderd nationale en internationale zaken, verschillende winkelpromenades en een reusachtige fastfoodafdeling, de Coca-Cola-oase. Hier kunt u uw shoppinghart echt ophalen. Heeft u liever een begeleide reis? In Trier verzorgen wij naast de busreis ook gidsbegeleiding door de oudste stad van Duitsland.

Dagje weg naar Nederland

Als u Nederland zegt, dan zegt u Amsterdam. Combineer een dagtrip naar Amsterdam met vissersdorp Volendam. U komt bij een kaasboer en klompenmaker en stapt daarna in een boot voor een tocht over de Amsterdamse grachten. Hierna volgt nog een wandeling met gids door het historisch centrum. Kortom, een dag die bol staat van Nederlandse geschiedenis en hoogtepunten. Een ander hoogtepunt van Nederland is toch wel het dorp zonder wegen: Giethoorn. De stad is een waterdorp, dat ook wel het ‘Venetië van Nederland’ genoemd wordt. Met de eendaagse busreizen wordt u naar alle mooie steden en bezienswaardigheden in ons buurland gebracht. Wilt u ook de Hollandse keuken proeven? Kijk dan eens naar de mosselreis in Zeeland.

Dagtrip naar Frankrijk

Binnen 1 dag kunt u Parijs al bezoeken. Geen extra kosten aan vluchten of hotel, maar na een comfortabele busreis staat u binnen een paar uur in de romantische stad. U krijgt een uitgebreide rondrit langs alle bezienswaardigheden in de stad met een gids die u alles kan vertellen over de belangrijkste gebouwen van de stad zoals de Arc de Triomphe en de Notre Dame. Bekijkt u liever het kasteel en de tuinen van Lodewijk XIV? Met de dagtrip naar Versailles kunt u één van de grootste kastelen ter wereld bezoeken.

Shoppingtrips naar Engeland

Kies het ruime sop en maak de oversteek naar Engeland voor de ultieme shoppingtrip. Wat dacht u van London? Ga naar het beroemde, luxe warenhuis Harrods, de bekende Camden Market of dé winkelstraat van heel Engeland, Regent Street. Vindt u de Britse hoofdstad te druk? Boek dan een shoppingtrip naar Canterbury in het graafschap Kent in het Zuidoosten van Engeland. Hier is het gezellig winkelen in de oude binnenstad en rond de kathedraal.

Eendaagse busreis in eigen land: België

België heeft genoeg leuke dagtrips te bieden. Bezoek een distilleerderij en chocolaterie in Wallonië, de kaasmarkt in Brugge, het Koninklijke Paleis in Brussel of het War Museum in Bastogne. U reist per luxe touringcar vanaf verschillende opstapplekken in België. De afstanden zijn niet te lang, wat ons land een perfecte bestemming maakt voor de eendaagse busreizen.

Verrassingsreis met de bus

Kunt u niet goed kiezen waar u heen wilt? Laat u verrassen! We hebben een iedere maand een verrassingsreis die u naar een nieuwe bestemming brengt in de Benelux. Zie het als ontdekkingsreis per luxe touringcar!