12 jul 2019
photo-1559294255-092662abf9ab

Weinig landen spreken zo tot de verbeelding als Engeland. Het land heeft voor werkelijk iedereen wat te bieden. Van uitgestrekte landerijen en betoverende uitzichten tot bruisende steden. Staat Engeland al langer op uw verlanglijst? Wacht dan niet langer! Nu de Britse Pond naar ongekende dieptes tuimelt, breken er interessante tijden aan. Een tripje naar bijvoorbeeld de Engelse Rivièra, Kent of London is plots veel aantrekkelijker geworden. Benieuwd naar de meest indrukwekkende en memorabele reizen naar Engeland? Lees dan zeker verder. Wij zetten de mooiste bestemmingen voor u op een rijtje!

Engelse Rivièra 

De titel ‘Engelse Rivièra’ is zeker niet onterecht: flanerend op de boulevards met palmbomen voelt u zich als het ware in een mediterrane omgeving. Tijdens deze 3-daagse autocarvakantie vertrekt u vanaf Zoersel of Antwerpen, via Dover naar de Engelse Rivièra. De hoogtepunten: Tor Bay, Plymouth en de poort van West Country. 

 

 

London

Tijdens uw citytrip naar London bezoekt u alle highlights van de stad. U kijkt uw ogen uit in deze bruisende stad en hebt genoeg tijd om alles op uw gemak te bezichtigen. Tijdens deze 3-daagse autocarvakantie vertrekt u vanaf Zoersel of Antwerpen via Calais naar London. De hoogtepunten: The Tower of London, Buckingham Palace en China Town. Natuurlijk is er in London nog veel meer te bewonderen. U kijkt uw ogen uit!

Lake District en Yorkshire Nationale Parken

Deze 8-daagse reis is een aaneenschakeling van diverse landschappen en omgevingen: van ruig tot zacht glooiend, van rotsformaties tot idyllische meren en steeds die typerende Britse dorpjes. Verder heeft u de tijd om de steden York en Hull te verkennen. De hoogtepunten: Opera House, Lake District en York Minster. Tijdens deze 8-daagse reis gaat u natuurlijk nog veel meer fraaie plekken bezoeken! 

Dagtrips

Wilt u er liever één dag op uit? Dan zijn onze dagtrips naar Engeland een goede optie. Verhoeven biedt dagtrips aan naar Canterbury, Rye en Hastings en natuurlijk het levendige London. Bijvoorbeeld om een dagje lekker rond te lopen, de highlights te bezoeken of te shoppen. 

Of u nu op zoek bent naar cultuur, natuur, ontspanning of avontuur: Engeland heeft het allemaal! Pak dus snel uw koffers en ga op reis naar Engeland nu het nog voordelig kan! Benieuwd naar ons gehele aanbod? Bekijk het hier.