08 aug 2019
Dalmatie_3_17 (1)-min

Begeleide busreizen zijn ideaal voor senioren en daarom heeft Verhoeven een aantal “seniorenreizen” geprogrammeerd speciaal voor deze groep reizigers. Al deze mensen willen graag op reis gaan maar zijn bang voor sommige aspecten van de standaardreizen. Een strakke planning, veel lopen en zware koffers zijn factoren die senioren vaak tegenhouden om eropuit te gaan. Zij zoeken vaak net iets anders dan de gemiddelde reiziger. Bijvoorbeeld een programma met wat meer rustmomenten of excursies die makkelijk toegankelijk zijn. Of u nu nog goed te been bent of net iets minder; iedereen houdt van vakantie en zou ook de mogelijkheid moeten hebben om deel te nemen aan begeleide reizen! Seniorenreizen bieden een uitkomst. Benieuwd naar de voordelen van een seniorenreis? Wij zetten ze voor u op een rij. 

Aangepaste reisprogramma’s

Dit houdt in dat de reizen een rustiger tempo hebben en dat u wat meer vrije tijd heeft. Bijvoorbeeld voor een bezoekje aan dat ene museum of voor een lekkere kop koffie op een terrasje. Geen gehaaste programma’s, gewoon lekker genieten!

 

Comfort

Comfort is erg belangrijk tijdens een seniorenreis. Alles is zo comfortabel mogelijk: van de zitplaats in de bus tot de hotels. Zo geniet u tijdens een seniorenreis bij Verhoeven bijvoorbeeld altijd van volpension. Dit zorgt voor meer rust en ontspanning.

Meer aandacht voor verschillende behoeftes

Seniorenreizen zijn volledig uitgestippeld. Zo regelen wij de hotels, excursies, restaurants e.a. U hoeft niets meer zelf te regelen. Dat is meegenomen! En.. voor seniorenreizen geldt dat er tijdens zo’n reis net iets meer aandacht is voor de verwachtingen van deze leeftijdsgroep. Zo bent u verzekerd van een ontspannen reis. 

Wil u gezellig met andere gelijkgestemden op vakantie? Stap dan in de bus en ga mee met één van onze mooie seniorenreizen. Onze seniorenreizen vinden meestal einde september of in oktober plaats, zodat u kan genieten van een aangenaam en mild klimaat. Wij maken voor u reizen die passen bij uw wensen en we houden waar nodig rekening met (kleine) beperkingen. Ga bijvoorbeeld heerlijk op reis naar de Franse Alpen & Haute-Savoie of ontdek rustgevend Karinthië in Oostenrijk. Benieuwd naar het gehele aanbod? Bekijk onze seniorenreizen.