27 sep 2019
Kerstmarkten_cruise_1_18

In onze vorige kerstreizen blog heeft u gelezen waarom het maken van een kerstreis de ultieme vakantie is. U ontvlucht de decemberdrukte, wordt helemaal in de watten gelegd en kunt heerlijk tot rust komen in een gezellige sfeer. Wanneer u met Verhoeven op reis gaat, bent u namelijk verzekerd van een fijne en comfortabele reis in één van onze luxe touringcars. Maar wist u dat wij ook kerstcruises aanbieden? Een kerstcruise met Verhoeven is een bijzondere ervaring die u niet snel zal vergeten. In deze blog leest u meer over de voordelen van het maken van een kerstcruise en ons aanbod!

De charme van een cruiseschip

Een kerstcruise is niet alleen een heerlijke manier om vakantie te vieren, maar u bezoekt ook nog eens de mooiste plekken. Een riviercruise zelf is al een feest op zich, maar een kerstcruise is helemaal genieten. De versierde cruiseschepen stralen nog meer charme uit en de kerstsfeer hangt in de lucht. Daarom is het juist zo leuk om met kerst een riviercruise te maken op Europa’s beste rivieren.

Kerstcruise in de vallei van de Seine

Vier samen met Verhoeven kerst in het hart van vier iconische Franse steden: Parijs, Les Andelys, Rouen en Honfleur. Kerst in Parijs is een absolute aanrader. Verspreid over de stad vindt u op elk pleintje wel een kerstmarkt. Rouen en Honfleur bieden middeleeuwse en spirituele sferen. De pittoreske straatjes en het authentieke gevoel van deze steden geven u een bijzonder gevoel. Het cruiseschip beschikt over twee passagiersdekken, een restaurant, loungebar, gym en zonnedek. Pure luxe dus!

Kerstmarktencruise

Duitsland in bij uitstek hét land voor kerstmarkten. U vindt ze hier in overvloed. Tijdens een Verhoeven kerstmarktcruise vaart u over de Rijn en brengt u een bezoek aan verschillende kerstmarkten. U kijkt uw ogen uit op de kerstmarkten in Keulen, Rüdesheim, Koblenz en Aken. Het cruiseschip is van alle comfort voorzien en biedt een gezellige sfeer. U geniet bijvoorbeeld van een luxe galadiner, avondanimatie en livemuziek.

Een kerstcruise is een bijzondere ervaring, waarbij u een gevuld en gezellig programma afwisselt met ontspanning en entertainment. Benieuwd naar ons gehele aanbod? Bekijk dan al onze kerstreizen of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!