29 nov 2019
seine_16_w2

Kerst is voor velen één van de mooiste tijden van het jaar. Voor velen het uitgelezen moment om op reis tijd met familie, vrienden of kennissen door te brengen. En hoe kan dat nu beter, dan wanneer u beschikt over alle comfort en faciliteiten tijdens een ontspannende vakantie? Geniet van de gezelligheid en de heerlijke kerstsfeer, terwijl u allerlei mooie bestemmingen bezoekt. Droomt u ervan om de feestdagen op een bijzondere bestemming door te brengen? Boek dan een kerstcruise en laat u verrassen door de waanzinnige sfeer.

Een extra bijzondere kerst

Wat is er nu specialer dan een riviercruise tijdens de feestdagen? Op de cruiseschepen hangt een warme kerstsfeer. U geniet van leuk entertainment, heerlijke maaltijden én u bezoekt de mooiste plekken. Een kerstcruise met Verhoeven is dit jaar extra bijzonder. Wij bezoeken namelijk de vallei van de Seine. In het hart van verschillende iconische steden!

 

 

 

Honfleur

Honfleur behoort tot de mooiste dorpjes van Frankrijk. De charmante haven in combinatie met de smalle straatjes en de mooie vakwerkhuizen zorgen voor een speciale sfeer. Dit mag u absoluut niet missen! Bovendien kunt u in Honfleur heerlijk wandelen en genieten van de kerstsfeer.

Rouen

Met de ontelbare mooie huizen met houten gevels, gotische kerken en marmeren kunstwerken is Rouen een museum op zich. Een bezoek aan de kathedraal mag ook niet ontbreken. Rouen is bovendien de stad met 100 klokkentorens en de stad waar Jeanne d’Arc levend werd verbrand. Kortom, een stad met een rijke historie!

Parijs

In de koude wintermaanden is het in Parijs toch goed uit te houden dankzij de gezellige kerstmarkten. De winkelstraten zijn volledig versierd met mooie kerstverlichting en decoratie en de sfeer is echt geweldig. In het centrum geniet u van de kerstsfeer met duizenden lichtjes op de Champs-Elysées en de schitterende etalages met bewegende figuren. Parijs is een waar kerstparadijs!

De voordelen van een riviercruise

Een riviercruise is een bijzondere ervaring. Maar wat maakt het dan zo bijzonder? Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Op het water ziet u prachtige landschappen.
  • Het varen doet iets met u. Het aparte ritme creëert een heerlijk relaxed gevoel.
  • Lekker eten is één van de basiskenmerken van riviercruises. De grote panoramische ramen van de restaurants en de bars geven het diner een extra dimensie door het zicht op het water. 
  • Tijdens kerst bezoekt u gezellig verlichte steden, maar kunt u ook heerlijk relaxen. In een paar dagen ziet u veel verschillende steden en dorpen. 

Bent u overtuigd van een kerstcruise en wilt u last minute nog een reisje boeken voor deze kerst? Neem dan contact met ons op. Verhoeven helpt u graag verder!