12 sep 2019
WINTERWONDERLAND NOORWEGEN

Noorwegen is een waar paradijs als het om natuurpracht gaat. Het land wordt in de zomermaanden dan ook veel bezocht door natuurliefhebbers die dol zijn op wandeltochten, meren, fjorden, rust en weidse natuur. Maar wist u dat Noorwegen ook een geweldig land is om in de winter te bezoeken? Bezoek Noorwegen in de winter en u zult versteld staan van het prachtige winterwonderland. Noorwegen heeft in de winter zoveel moois te bieden en zou bij iedereen op de bucketlist moeten staan! In deze blog vertellen wij u meer over Noorwegen en onze prachtige Winterwonderland Noorwegen reis

Prachtige natuur

Noorwegen één van de dunst bevolkte landen van Europa. Van de ruim 5 miljoen inwoners, wonen de meeste Noren bovendien in de hoofdstad Oslo. Hierdoor worden grote delen van het land gedomineerd door de natuur. En die is overweldigend! U ziet er scherpe bergtoppen, steile kliffen, diepe fjorden en metershoge watervallen. In de uitgestrekte bossen leven wilde dieren als elanden, beren en rendieren. Tijdens uw reis naar Noorwegen kunt u deze prachtige natuur en de rust optimaal op u in laten werken. 

Noorse gastvrijheid

Wat opvalt wanneer u op vakantie gaat in Noorwegen is de gastvrijheid van de Noren. Ze zullen nooit klagen over het koude weer en zijn juist graag buiten. Daarom zullen ze er alles aan doen om uw wintervakantie extra leuk te maken. Een winters sprookje in het besneeuwde Noorwegen wordt werkelijkheid wanneer u met Verhoeven op vakantie gaat!

Winterwonderland in Noorwegen

Heeft u altijd al eens een bezoekje aan de stad Oslo willen brengen of een hondensledetocht door het Noorse sneeuwlandschap mee willen maken? Dan is dit uw kans! Tijdens onze Winterwonderland in Noorwegen reis ontdekt u het magische winterlandschap van Noorwegen. Op dag één stapt u op de nachtboot van Stena Line naar Göteborg en geniet u van een uitgebreid Scandinavisch buffetdiner. U bezoekt Oslo, maakt een sneeuwschoenwandeling in Flåm, een stadswandeling in Bergen en nog veel meer! En niet te vergeten, u geniet van de prachtige natuur.

Of u nu een actieve vakantie, een relax vakantie of een cultuur vakantie wilt, Noorwegen heeft het. Benieuwd naar deze reis naar het prachtige Noorwegen? Bekijk dan onze Winterwonderland Noorwegen reis.