18 sep 2019
W_tirol_1_17

December staat in het teken van de feestdagen en veel gezelligheid. Erg leuk natuurlijk, maar soms wilt u ook wel eens iets anders. Wat rust en even weg tussen kerst en nieuwjaar lijkt u misschien ook wel wat. Wilt u dit jaar tijdens kerst of oud en nieuwjaar helemaal in de watten gelegd worden? Dan is een eindejaarsreis echt iets voor u! In deze blog leest u meer over de voordelen en hebben we de mooiste reizen voor u op een rij gezet!

Ontvlucht de drukte

Heeft u dit jaar weinig zin om alles te regelen voor de eindejaarsfeesten of wilt u eens kennismaken met andere culturen, landen en temperaturen tijdens het vuurwerkspektakel? Ga dan op reis met Verhoeven en ontvlucht de drukte. Alles is tot in de puntjes geregeld: comfortabele bussen, uitstekende hotels, lekker eten en goed gezelschap. Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd kunt genieten van uw reis en met de mooiste herinneringen naar huis gaat. 

Kerstmis in de sfeervolle Dolomieten

Tijdens de kerstdagen daalt er in dit deel van Italië een sprookjesachtige sfeer neer. Steden en dorpen worden gezellig aangekleed met sfeervolle lichtjes en  verschillende kraampjes vormen samen de gezelligste kerstmarkten. Bovendien ontdekt u tijdens deze reis ook de mooie en ruige natuur van deze regio. Wilt u kerst op een bijzondere manier beleven? Ga dan op reis met Verhoeven! U bezoekt een gezellige kerstmarkt, maakt een mooie begeleide wandeling en geniet van een kerstgaladiner.

Kerstmis vieren in winters Tirol

De inwoners van Tirol hebben een speciaal plekje in hun hart voor de kerstperiode. Kerstmis in Tirol is dan ook ontzettend bijzonder om mee te maken. Mede door de ideale ligging in de vallei is Tirol sneeuwzeker en dus ideaal om hier “ein frohes Weihnachten” in de sneeuw te vieren. Onze uitvalsbasis Saalbach biedt gezellige bars, typische Oostenrijkse stuben, leuke restaurantjes; u vindt het hier allemaal. Wat dacht u van een glühwein rond één van de vuurkorven op het dorpsplein? En wanneer u met Verhoeven kerst viert in Tirol, bent u verzekerd van een fijne en comfortabele reis in één van onze luxe touringcars. 

Magisch nieuwjaar aan het Comomeer

Reis mee naar het prachtige Comomeer, dat vooral populair is bij veel beroemdheden. Stijlvolle villa’s met weelderige tuinen langs de bergachtige oevers van het meer. In december is alles ondergedompeld in een sprookjesachtige kerstsfeer! Tijdens deze reis bezoekt u in het prachtige Milaan een kerstmarkt, de Dom en gallerij Vittorio Emanuele II. Natuurlijk heeft u ook veel vrije tijd om te genieten van de prachtige omgeving van het Comomeer.

Oudejaarsavond en nieuwjaar in Lloret de Mar

Wilt u dit jaar een spetterende oudejaarsavond? Beleef het in een van de mooiste hotelcomplexen van Lloret de mar aan de Costa Brava. Het milde klimaat en de Spaanse sfeer maken uw reis helemaal compleet. Bezoek de prachtige stad Gerona, ga shoppen in Barcelona en bezoek het mooie strand van Lloret de Mar. Maak u alvast klaar voor een onvergetelijke oudejaarsavond met een galadiner, livemuziek, dansen en veel plezier. 

Waar viert u dit jaar kerst en oud en nieuw? Bent u benieuwd naar meer Verhoeven reizen? Bekijk dan ons gehele aanbod kerst en oud en nieuw reizen!