15 jan 2019
Berlijn_2_18

Bent u wel toe aan een kleine vakantie vol heerlijk eten, nieuwe culturen en mooie architectuur, waarbij de reispret al begint bij het instappen? Dan zijn citytrips Europa met busreis perfect voor u en uw partner, vrienden, gezin of familie. U hoeft alleen maar in een van de luxe bussen te stappen en onderuit te gaan zitten. Ervaar het comfort en het entertainment in onze touringcar, terwijl onze chauffeur u naar de plaats van bestemming brengt. Vertrek met de bus en geniet van een nieuwe stad in of rond Europa!

 

Bekende citytrips en hun highlights: u komt er met de bus

Met de bus kunt u naar alle bekende steden in Europa. Wat dacht u ervan om de Notre-Dame in Parijs te bezoeken of te lopen over de indrukwekkende Karelsbrug in Praag? Maak een ritje in het London Eye reuzenrad of gooi een geluksmuntje in de Trevifontein in Rome. Alles is mogelijk met de bus.

 

Onze top 5 citytrips Europa met bijzondere belevenissen

Bent u er nog niet uit waar u heen wilt? We geven nog een paar mooie opties:

– De Berlijnse muur bezoeken in Berlijn
In metropool Berlijn geniet u van de geschiedenis en het historisch centrum. Bezoek de belangrijke bezienswaardigheden en het Duitse parlement. Daarnaast is het gegarandeerd goed winkelen en uitgaan in deze mooie stad.

– De zeemeermin spotten in Kopenhagen
De hoofdstad van Denemarken heeft veel te bieden; amusementsparken, kastelen én de kleine zeemeermin. Denemarken is het land van de bekende sprookjesschrijver Hans Christian Andersen en dat ziet u in Kopenhagen overal terug.

– Een boottocht over de Donau in Boedapest
Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds is een boottocht over de Donau magisch. Tijdens de route vaart u langs kastelen, kerken, unieke bruggen en het neogotische parlementsgebouw waar de stad bekend om staat.

 

– Een minitrip naar Texel
Bent u gek op de natuur? Dan is Texel een perfecte bestemming voor u. Wandel of fiets langs de duinen, mooie stranden, bossen, polders en knusse dorpjes. Door de populariteit van het eiland zijn er genoeg winkels en horecagelegenheden.

– Muziek opzoeken in Wenen
Wenen heet ook wel de hoofdstad van muziek. In geen andere stad ter wereld hebben zoveel componisten gewoond. Naast muziek is het ook een dansstad, met als bekendste dans de wals. Kom hier genieten van deze indrukwekkende barok-stad en de romantiek die in de lucht hangt. Deze reis kunt u voor 5 of 6 dagen boeken.

 

3-daagse citytrip of liever langer?

Onze citytrips Europa duren 2, 3, 4, 5, 6 of 7 dagen. Wilt u er even kort tussenuit of liever een week op pad? Met een busreis is alles mogelijk. De busreizen zijn veelomvattend, met verblijf in de betere middenklasse hotels, rondritten door de stad en meerdere met half- of volpension. U hoeft alleen maar plaats te nemen en te genieten van het de bezienswaardigheden! Weet u al welke stedentrip het wordt voor u?

Bekijk het aanbod & boek uw citytrip>