24 jul 2019
Zee en rivier cruise

Cruises worden steeds populairder. En dat is niet voor niets! Een cruise is zoveel meer dan alleen een vervoersmiddel. De reis op een schip is een zeer bijzondere ervaring vol met afwisselende activiteiten. Wanneer u op vakantie gaat met het vliegtuig, de auto of de bus geniet u vooral van de vele, mooie landschappen. Wanneer u een rivier- of zeecruise maakt, ontdekt u een hele andere kant van het land. Een groot voordeel van cruisen is dat u verschillende landen en locaties bezoekt en de reis zelf al een feestje op zich is. Daarnaast zijn rivier- en zeecruises tegenwoordig zeer betaalbaar. Ideaal dus wanneer u meer van de wereld wilt zien.

Laat u inspireren in de wereld van rivier- en zeecruises. Wij weten het zeker; wanneer u een rivier- of zeecruise beleeft, valt u van de ene in de andere verbazing! We hebben onze leukste cruises voor u op een rij gezet.

West-Middellandse Zee

Wanneer u liefde voor de zee heeft, houdt van comfort, design en gebruiksgemak, dan zal deze cruise uw dromen en wensen helemaal vervullen. Het nieuwe schip, de MSC Seaview, vaart vanaf 2018 rond op de West-Middellandse Zee. Ontworpen om gasten dichter dan ooit in contact te brengen met de zee, voor het ultieme vakantiegevoel. Tijdens deze cruise bezoekt u bovendien bekende bezienswaardigheden in Italië, Frankrijk en Spanje. 

Riviercruise Gironde

Van Bordeaux naar Pauillac, Blaye, Bourg of Libourne en Saint-Émilion. Deze riviercruise brengt u in zes dagen naar de mooiste plekken in het zonnige Zuid-Frankrijk. Het departement Gironde staat bekend om haar schitterende hoofdstad Bordeaux, de vele wijnen uit dit gebied en haar prachtige bezienswaardigheden. Een topbestemming voor een veelzijdige vakantie! Mooie tuinen, vissershuizen en ondergrondse monumenten zijn een aantal van de bezienswaardigheden tijdens deze cruise. 

Riviercruise Donau

De Donau is na de Wolga de langste rivier van Europa. Langs zijn oevers wenken, zowel in Oostenrijk, als in Hongarije en Slowakije, tal van toeristische blikvangers. Tijdens deze zevendaagse riviercruise vaart u langs de mooiste steden: Wenen, Boedapest, Bratislava en Wenen. U hoeft zich geen dag te vervelen op de Donau! 

Verhoeven rivier- en zeecruises

Interesse in een van onze rivier- of zeecruises? U kunt kiezen uit verschillende opstapplaatsen. Deze vindt u gemakkelijk terug onder het kopje ‘opstapplaatsen’ bij de verschillende cruises. Op de website vindt u tevens uitgebreide informatie van dag tot dag. Bezoek onze website voor al onze rivier- en zeecruises of neem direct contact met ons op!