02 mei 2019
M-europark_5_18

Slenteren door sprookjesachtige omgevingen, gillen in de achtbaan, aapjes kijken in de dierentuin of genieten van adembenemende shows. Voel u weer even kind en laat u verwonderen door de vele aspecten van een top pretpark in België, Nederland, Frankrijk of Duitsland. Bij Verhoeven bieden we verschillende dagtrips en meerdaagse trips aan. Met een luxe touringcar wordt u naar het pretpark gebracht en kan uw dag vol vertier beginnen.

 

 

 

Pretpark dagtrips

We hebben 5 parken voor u geselecteerd voor een gezellige dagtrip die voor ieder wat wils biedt.

 • Betoverend Efteling
  De eerste bestemming is al jarenlang één van de populairste pretparken van Europa. De Efteling in Nederland natuurlijk! Laat u betoveren in het Sprookjesbos, griezel in het Spookslot of ga voor de adrenalinekick in één van de achtbanen zoals de Python of Baron 1898. Kom naar de Wereld vol Wonderen en geniet van een dag dolle pret voor jong en oud.
 • Fantastisch Phantasialand
  In Duitsland ligt één van de mooiste parken van Duitsland: Phantasialand. Geniet van de fantastische shows met acrobatische topprestaties en adembenemende stunts. Of stap in de snelste spooktrein ter wereld, de hoogste raftingbaan en de indoor Spinning Coaster van de nieuwste generatie. Nieuwsgierige ontdekkingsreizigers, kleine avonturiers en adrenalinejunks: iedereen beleeft een ‘phantastische’ dag.
 • Harmonieus Pairi Daiza
  ‘Afgesloten tuin’. Dat betekent Pairi Daiza in het oud-Perzisch. In ons eigen België ligt dit letterlijk afgesloten park tussen de ruïnes van de cisterciënzerabdij van Cambron. Een tuin van 55 hectare met eeuwenoude bomen, prachtige bloemen en weelderige planten van over de hele wereld. Hier leven 5.000 dieren in harmonie samen in een aangepaste omgeving.
 • Avontuurlijk Burgers’ Zoo, Bush en Safari
  Als u zegt dat Burgers’ Zoo in het Nederlandse Arnhem een dierenpark is, dan doet u het park echt tekort. Het is veel meer dan dat. Observeer dieren in hun natuurlijke omgeving, wandel tussen tropische plantengroei, of ga naar de woestijn of savanne. Vergeet dus niet om een verrekijker mee te nemen! En tussen de bezoekjes aan de dieren door, kunnen de kinderen zich uitleven in één van de speeltuinen.

Geniet meerdere dagen van het pretpark

Sommige parken kunt u niet in één dag bezoeken. Daarvoor is er gewoonweg teveel te beleven! Er zijn 2 pretparken waarvoor we dan ook een meerdaagse trip aanbieden.

 • Magisch Disneyland Parijs
  Disneyland in Parijs, waar fantasie heel even werkelijkheid wordt. Meer dan 50 attracties verdeeld over 2 parken: Disneyland Park waar de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven komen en Walt Disney Studios Park waar de magie van Disney en film hand in hand gaan. Via Verhoeven kunt u uzelf 1, 2, of 3 dagen onderdompelen in deze magische wereld en eindeloos plezier beleven.

Op zoek naar vertier voor jong en oud? Boek dan één van onze trips naar een top pretpark in België, Nederland, Frankrijk of Duitsland!