29 mei 2019
MSC-SPLENDIDA_1_17

Op reis met de autocar kunt u genieten van de prachtige natuur en landschappen terwijl u rustig achterover kunt zitten. Maar dan ziet u alleen wat er op land gebeurt. Wist u dat u langs rivieren en op zee een hele andere kant van een land ontdekt?

Al die pracht willen we u natuurlijk niet onthouden! Daarom hebben we mooie zee- en riviercruises voor u samengesteld. Geniet in één reis van schilderachtige landschappen, het comfort van een luxe cruiseschip en verzamel herinneringen voor het leven.

We hebben verschillende cruises in ons aanbod, maar deze 4 behoren toch wel tot onze favorieten.

 

 

 

 

 

Onze 4 favoriete zee- en riviercruises

 • Riviercruise met een gouden randje: Dourovallei en Salamanca Riviercruise
  De Douro, ook wel de ‘Gouden rivier’ genoemd, verbindt Portugal met Spanje. Tijdens deze reis varen we langs Werelderfgoed en quinta’s (wijndomeinen), bezoeken we Porto en Guimaräes en kunt u proeven van de historie van erfgoed Lamego, Salamanca en Vila Real. Bij deze riviercruise zit de heen- en terugvlucht tussen België en Porto inbegrepen.
 • Onvergetelijke reis: Donau riviercruise
  Na de Wolga is de Donau de grootste rivier van Europa. Hij ontspringt in het Zwarte Woud in Duitsland en stroomt oostwaarts door Centraal- en Zuidoost Europa en mondt na meer dan 2.800 km uit in de Zwarte Zee. Tijdens een ontspannen en uiterst comfortabele vakantie reist u naar 3 prachtige steden die u beslist ooit een keer bezocht moet hebben: Wenen in Oostenrijk, Boedapest in Hongarije en Bratislava in Slowakije. U reist per luxe touringcar naar het schip, waar u aan boord kunt genieten van heel veel extra’s zoals een volledige verzorging, volpension aan boord, dranken in de bar en een diner- en gala-avond.
 • Wijn en cultuur: Gironde & de wijnstreek
  De Gironde ligt in het zuidwesten van Frankrijk, met Bordeaux als belangrijkste stad en wijnstreek. Bordeaux is ook de opstapplaats van deze riviercruise die volledig in het teken staat van deze Franse wijnstreek. Ontdek plaatsen als Médoc en Saint-Émilion, proef de heerlijkste wijnen en laat u meenemen door onze (lokale) gidsen tijdens interessante excursies.
 • All-inclusive: West-Middellandse Zeecruise
  Heeft u liefde voor de zee en houdt u van comfort, design en gebruiksgemak? Dan gaat deze zeecruise zeker uw dromen en wensen vervullen. Op het 360 graden promenadedek voelt u zich echt één met de zee. Dit 323m lange schip biedt alle faciliteiten voor een super comfortabele reis in Mediterrane sfeer. Zonder uw koffers uit te pakken ontdekt u de mooiste plekjes van de Middellandse Zee, historische en bruisende steden en havens, zoals Genua, Cannes, Palma de Mallorca en Barcelona. En dat inclusief drankenpakket aan boord en alle excursies. Werkelijk een onvergetelijke beleving!

Luxe zee- en riviercruises voor iedereen

Vaak denken mensen bij een cruise aan super luxe vakantie tegen de hoogste prijs. Bij Verhoeven bieden we zeer complete zee- en riviercruises aan, waarbij u herinneringen verzamelt voor het leven. En tegen een betaalbare prijs.

Bekijk al onze riviercruises >