U betaalt wat hier staat

Geen verborgen kosten bij Busreizen Verhoeven. De prijzen in de prijs- tabel zijn de prijzen die u ook effectief betaalt voor de gekozen reis. Dus geen misleiding via vermeende kortingen en/of toeslagen per afreisdatum.

Gratis naar de centrale vertrekplaats

Speciale servicelijnen brengen u gratis naar de centrale vertrekplaats. Bijzonder makkelijk, want zo kan u in de buurt van uw woning opstappen zonder extra kosten. Uiteraard bent u ook met uw wagen welkom op de centrale vertrekplaats.

Gratis parkeren

Komt u met de wagen naar de vertrekplaats in Rijkevorsel, dan kan u die gratis parkeren. Aan ons kantoor beschikken we over een groot parkeer- terrein waar u uw wagen kan achterlaten gedurende heel uw reis.

Reserveren en betalen

Meerdaagse reizen U reserveert telefonisch, via de website of op kantoor in Rijkevorsel. Op dat moment ontvangt u een reiscontract met eveneens de betaalinstructies. U betaalt bij reservatie een voorschot van 30%, met een minimum van 90 euro. Het saldo betaalt u ten laatste een maand voor de afreis. Dagreizen Reserveren kan telefonisch, via de website of op kantoor. U ontvangt een reisbevestiging met betaalinstructies. Uw betaling dient minstens 30 dagen vooraf in ons bezit te zijn, behoudens andersluidende instructies.

Kinderkortingen

De vermelde kinderkortingen gelden bij twee volwassenen op één kamer, tenzij anders aangeduid.

Reizen in goede gezondheid...

Om ons reisprogramma voor alle deelnemers vlot te kunnen uitvoeren, is een goede gezondheid noodzakelijk bij aanvang van uw reis. Al onze reizen zijn in principe geschikt voor iedereen met een normale conditie en een actieve instelling.

Reisdocumenten

Voor de meerdaagse reizen ontvangt u 10 tot 14 dagen voor vertrek de reisdocumenten. Die omvatten het adres en telefoonnummer van het hotel, de gekozen opstapplaats en het vertrekuur, info over toegangsgelden, enz.

Reisformaliteiten

Ook kinderen moeten een eigen identiteitskaart met foto hebben (kids-ID). Hetzelfde geldt voor bestemmingen waarvoor een internationale reispas is vereist, dus ook voor de kids een paspoort. Niet-Belgen informeren bij de betrokken ambassades of ze een reispas/visum nodig hebben. Kinderen die niet vergezeld zijn door beide ouders, dienen in het bezit te zijn van de nodige toelatingen: informeer u bij uw plaatselijke gemeentelijke administratie.

Bagage

De bagage per persoon is beperkt tot 1 koffer met standaardafmetingen en maximum 25 kg*. In de autocar kan u een kleine handbagage mee- nemen, maar weet dat die het gebruik en comfort van uw zitplaats beperkt. * voor vliegreizen gelden de bepalingen van de luchtvaartmaatschappij

Plaatsen in de autocar

Bij meerdaagse reizen worden vaste plaatsen toegekend op basis van inschrijving. Ook voor dagreizen krijgt u een vaste plaats toegewezen, in volgorde van reservatie. Dat is meestal niet het geval bij de eindejaarsreizen zoals naar de Duitse kerstmarkten en de showprogramma’s. Een beperkte wijziging is soms mogelijk naargelang het type van autocar.

Dienstvergoedingen

Busreizen Verhoeven verwacht van haar medewerkers een perfecte uitvoering van de reis. Indien chauffeur/reisleider door hun extra inzet en vakkennis een toegevoegde waarde betekenen voor uw reis, staat het u vrij (zonder verplichting) om uw tevredenheid te tonen op het einde van uw reis.

Rookvrije autocars

De reis moet voor iedereen zo comfortabel mogelijk verlopen. Om die reden is het verboden te roken aan boord van de autocar. Er worden regelmatig tussenstops ingelast.

Reisprogramma

De volgorde van het reisprogramma kan altijd wijzigen: door de wettelijke rijtijden, door een wettelijke rustdag, weersomstandigheden, openings- tijden en plaatselijke feestdagen. Weet dat een wijziging altijd in het voordeel van de reiziger wordt doorgevoerd.

Vluchttijden

Alle vermelde vluchttijden zijn onder voorbehoud. Verhoeven Busreizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele wijzigingen of vertragingen, zowel op heen- als op terugreis, die door de luchtvaartmaatschappijen doorgevoerd worden.

Overtochten & Cruises

Alle vermelde overtochten en vaartijden zijn onder voorbehoud. Verhoeven Busreizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele wijzigingen of vertragingen die door de ferry- en/of cruisemaatschappijen worden doorgevoerd.

Toegangsgelden

Tenzij anders vermeld, zijn toegangsgelden allerlei, boottochten, kabelbanen, enz. facultatief. Deze prijzen kunnen buiten onze wil om variëren naargelang het seizoen, het aantal deelnemers, de leeftijd, enz. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor wijzigingen. Voor meerdaagse reizen staan de toegangsgelden vermeld in de reisdocumenten die u voor afreis ontvangt. Bij de dagreizen staan de toegangsgelden bij de reis gepubliceerd, voor zover ze al bekend zijn.

Extra Toeristenbelasting

Indien het hotel tijdens het seizoen extra toeristenbelasting heft, dient deze door de reiziger ter plaatse afgerekend te worden.

Hotelkamers

Iedereen komt graag op een propere hotelkamer. Om de hoteldirectie de kans te geven om de kamers goed te laten reinigen, krijgt u ze ter beschikking vanaf 13 uur. Bij het vertrek dient u ten laatste om 10 uur de kamer te verlaten. Voorkeuren m.b.t. uw hotelkamer kunnen wij doorgeven aan het hotel, maar niet garanderen. Verhoeven Busreizen kan niet verantwoordelijk worden gesteld, indien het hotel niet tegemoetkomt aan uw gevraagde voorkeur.

Eenpersoonskamers

Hou er rekening mee dat eenpersoonskamers soms kwalitatief minder zijn dan tweepersoonskamers, vooral dan in oudere hotels. En dat, ondanks de soms forse toeslag. Ze bieden af en toe minder faciliteiten of zijn minder gunstig gelegen. Nieuwe hotels bieden steeds vaker een dubbele kamer aan voor enkel gebruik.

Met 3 of 4 op een kamer

Met drie of vier personen een kamer delen kan in sommige gevallen. Hou er rekening mee dat u dan eventueel op een sofa, bijzetbed of plooibed slaapt. U moet er zich ook van bewust zijn dat het comfort, privacy en de beschikbare ruimte beperkter zijn. Daar tegenover staat dat u vaak een stevige prijsreductie krijgt. Sommige hotels bieden ruime familiekamers aan.

Tafeldranken

De drank aan tafel is nooit inbegrepen, tenzij anders vermeld.

Uw chauffeur

Tijdens uw reis mag u vertrouwen op de deskundigheid, plichtsbewustheid en hulpvaardigheid van onze chauffeurs. Door hun jarenlange ervaring en hun terreinkennis brengen ze u in alle veiligheid naar de mooiste bestemmingen.

Deskundige reisleiders

Alle reizen staan onder leiding van Nederlandstalige reisleiders die een degelijke opleiding kregen en over een grondige terreinkennis beschikken. Bovendien zijn ze perfect op de hoogte van de lokale gewoonten en gebruiken van de landen die u bezoekt. De meesten zijn houders van een certificaat dat werd afgeleverd door de Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers of zijn erkend door Toerisme Vlaanderen.

Kwaliteitscontrole

Verhoeven Busreizen draagt kwaliteit hoog in het vaandel en die toetsen we graag aan uw bevindingen. U ontvangt het formulier ‘Kwaliteitscontrole’. Wij verzoeken u vriendelijk om het formulier aan het einde van de reis ingevuld in de ‘kwaliteitsbox’ in de autocar te deponeren. Op die manier kunnen we permanent aan de kwaliteit blijven werken.

Solidariteitsfonds

Conform art. 36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling van 16 februari 1994 en het uitvoeringsbesluit van 25 april 1997 is Verhoeven Busreizen ICT door Amlin Europe nv, bijhuis België, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel verzekerd om, in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus.

 

Specialist voor groepen en verenigingen

Grotere gezelschappen kunnen perfect intekenen op het bestaande reisaanbod. Tegelijk zijn andere afreisdata en opstapplaatsen bespreekbaar. Afhankelijk van de grootte van de groep mag u rekenen op een interessante korting. Tegelijk stellen we voor u kant-en-klare reizen samen naar uw wens en budget. Vraag de speciale brochure ‘Groepsreizen’. Verhoeven Busreizen beschikt over een modern wagenpark met alle comfort en autocars van 6 tot 76 zitplaatsen.