Een dagje uit, dag in, dat uit...!

Verhoeven busreizen biedt u ook in 2016 een zeer uitgebreid programma dagtochten aan: winkelreizen, toeristische reizen met en zonder maaltijden, pretparken, bedevaartreizen, verrassingsreizen en promoties. Alle toeristische reizen worden begeleid door een ervaren reisleider, die u onderweg en ter plaatse alle nuttige informatie verstrekt. Van de diverse opstapplaatsen die wij u aanbieden, wordt iedereen naar het centrale vertrekpunt gebracht, van waaruit de dagreis vertrekt. U kan ook rechtstreeks naar de centrale vertrekplaats komen, hier is voldoende parking voorzien. Het juiste opstapuur wordt telefonisch meegedeeld, een drietal dagen voor vertrek. Natuurlijk bent u ook welkom op onze kantoren om uw reis te bespreken.

 

Alvast een prettige reis!

Opstapplaatsen dagreizen

Gratis opstapplaatsen bij dagreizen. Het juiste opstapuur krijgt u een drietal dagen voor vertrek. Onze servicelijnen brengen u naar de centrale vertrekplaats, waar u kan overstappen op de autocar die de reis zal uitvoeren.

Dagreizen

Groepen vanaf 20 personen kunnen ook worden opgehaald op een andere afgesproken opstapplaats, steeds in samenspraak met het kantoor.

Opstapplaatsen kunnen niet meer gewijzigd worden 7 dagen voor vertrekdatum.

Centrale vertrekplaatsen met rechtstreeks vertrek

Bij het vertrek van dagreizen, is het ook mogelijk rechtstreeks met eigen wagen naar een van de volgende centrale vertrekplaatsen te rijden. Afhankelijk van de door u gekozen reis, kan u rechtstreeks opstappen (zonder ophaalroute) op de autocar die de reis zal uitvoeren. U kan dit telkens navragen bij boeking.

Vanaf deze plaatsen vertrekt u rechtstreeks:

  • Rijkevorsel parking Verhoeven busreizen
  • Zoersel Carpoolparking (E34 – afrit 20)
  • Antwerpen PIVA-PARKING, Desguinlei
  • Turnhout ringlaan parking stadspark (hoek Graatakker)
  • Turnhout parking Carrefour (enkel bij kerstmarkten)
  • Geel carpoolparking fly-over (E313- afrit 23)

Dagreizen voor groepen en verenigingen

Verhoeven koestert reislustige groepen

Alle dagreizen zijn ook boekbaar voor groepen en verenigingen. Vraag hiervoor onze uitzonderlijk groepstarieven! Wij beschikken bovendien over een eigen groepsbrochure waarin meer dan 170 prachtige dagtochten voor groepen en verenigingen staan gebundeld. Op eenvoudig verzoek zendt onze groepsafdeling deze graag naar u toe en staan wij u graag te woord voor alle info.