Diverse Opstapplaatsen & Ophaaldiensten

Perfect aansluitende servicelijnen.

Een vakantie met Verhoeven begint al heel comfortabel dicht bij huis!

Bent u helemaal niet in de mogelijkheid om zelf naar de centrale vertrekplaats of centrale opstapplaats te komen: geen probleem. In de provincie Antwerpen is gratis opstappen in uw woonplaats of onmiddellijke omgeving mogelijk. Met onze shuttle-service wordt u na een ophaaldienst naar de Centrale vertrekplaats gebracht. Hier dient u dan over te stappen op de autocar die de reis zal uitvoeren. Na de reis zorgen wij ervoor dat u op dezelfde manier weer naar de afstapplaats wordt gebracht.

Centrale Opstapplaatsen

Snel en gemakkelijk!

Wenst u in uw eigen streek op te stappen, ook dat kan:

  1. Vanuit de centrale opstapplaatsen brengen onze servicelijnen u rechtstreeks naar de Centrale vertrekplaats.
  2. Afhankelijk van de richting van de reisbestemming kunt u zelfs opstappen na de centrale vertrekplaats, op de autocar die de reis uitvoert. Hierdoor bespaart u veel tijd!
Centrale Opstapplaatsen

Indien u op eigen kracht naar onze centrale opstapplaatsen komt, geniet u een korting van 15 euro per persoon op de brochureprijs!

(meerdaagse reizen, uitgezonderd promoties)

Opstapplaatsen kunnen niet meer gewijzigd worden 15 dagen voor vertrekdatum.

Rechtstreeks rijden en tijd besparen!

Wenst u snel naar uw bestemming te vertrekken, dan raden wij u aan rechtstreeks naar een van de centrale vertrekplaatsen te komen. Door het steeds drukkere verkeer op onze wegen, kunnen de opstap- en afstapdiensten zeer tijdrovend zijn. Indien u met eigen wagen komt of gebracht kan worden bent u beslist een stuk sneller.

Rechtstreeks rijden en tijd besparen!