Filters

Kerstmarkten en kerstshoppen met de bus

Twinkelende lichtjes, versierde kerstbomen, warme chocomel of glühwein, kerstdeuntjes, de geur van dennenbomen en heel veel gezelligheid. Tijdens een trip naar kerstmarkten of ‘kerst steden’ wordt je compleet ondergedompeld in gezellige kerstsferen. Reis per luxe bus richting de kerststad van je keuze en geniet van de rit en het comfort aan boord. Ga een dagje kerstshoppen om in de sfeer te komen of boek een meerdaagse trip tijdens de kerst- of eindejaarsperiode. 

Kerstshoppen

Zoek de gezelligheid op tijdens de koude maanden in een andere stad. Bezoek één van de bruisende en gezellige kerstmarkten voor de laatste kerstcadeautjes of vertrek richting het buitenland voor een witte kerst. Verhoeven biedt meerdere lange of korte reizen aan met de bus naar verschillende mooie kerstbestemmingen.

Weg met Kerst

Wil je graag eens iets anders tijdens de feestdagen? Wat dacht je van een mooie reis naar muziekstad Wenen met een bezoek aan de prachtige gebouwen en monumenten van de stad en een kerstconcert. Of vertrek richting Tirol in Oostenrijk voor een sfeervolle kerst met sprookjesachtige winterlandschappen en de mogelijkheid om te skiën of langlaufen. Ook de Dolomieten in Italië vormen een mooie kerstbestemming; ideaal voor een witte kerst. Onze kerstreizen zorgen voor gezellige feestdagen, volledig in de sfeer van kerst en eindjaar. 

Kerstmarkten in Duitsland

Ons eigen land heeft genoeg markten te bieden maar ook Duitsland is het land bij uitstek om kerstmarkten te bezoeken. Het is niet ver rijden, je hebt veel keuze en er pakken flink uit. De kerstmarkten in Duitsland bezoek je makkelijk in 1 dag. Denk aan de grote kerstmarkt in Dortmund, de ‘Engeltjesmarkt’ in Düsseldorf of de drijvende kerstmarkt op een schip in Keulen. Het enige wat je hoeft te doen is instappen in één van onze luxe bussen. Wij brengen je naar de kerstmarkten, waar je de hele dag kunt kerstshoppen en de kerstsfeer kunt opsnuiven. In de avond wordt je weer opgehaald en veilig op de vertrekplaats afgezet. Wat een geslaagde dag!

Met de bus

Onze bussen bieden luxe comfort met opties zoals diepere zitkussens, ruime zetelafstand, verstelbare stoelen, verwarmings- en airconditioningsysteem en LCD-tv-monitoren. Geniet onderweg van de mooiste landschappen en panoramische uitzichten richting uw kerstbestemming. Tijdens de rit kunt u gebruik maken van gratis WiFi om de reisfoto’s meteen te posten en de USB-aansluitingen om de apparatuur weer op te laden.