Wilt u volledig opgaan in een reis vol luxe en comfort? Geniet u ook zo van prachtige natuur en sfeervolle bezienswaardigheden? Dan is een begeleide reis een uitstekende keuze. Met Verhoeven geniet u van een geheel verzorgde vakantie naar de prachtigste bestemmingen.

Begeleide reizen

Iedere begeleide reis heeft een uniek programma. Vanuit België vertrekken we naar uw vakantiebestemming waar één van onze reisleiders u zal begeleiden door het dagprogramma wat wij hebben gepland. In veel gevallen zullen we dagelijks een bezoek brengen aan een sfeervolle stad of dorp en genieten van de natuur, bezienswaardigheden en cultuur. U reist samen met een reisgezelschap wat ongetwijfeld voor een hoop gezelligheid en een goede sfeer zal zorgen.

Begeleide reizen online boeken

Wanneer u uit ons uitgebreide aanbod een begeleide reis heeft gevonden kunt u deze eenvoudig boeken via ons boekingsformulier. Indien u graag aanvullende informatie wil ontvangen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Uiteraard kunt u ook onze digitale brochure bekijken voor ons volledige aanbod. Schrijf u ook direct in voor onze nieuwsbrief, u blijft dan altijd op de hoogte van nieuwe begeleide reizen in ons aanbod.