Geen resultaten gevonden. Probeer opnieuw.

Bent u toe aan een heerlijk ontspannen vakantie van één of enkele dagen? Boek dan één van onze citytrips. De citytrips zijn door Verhoeven met zorg samengesteld en bevatten een reisprogramma voor één of enkele dagen. U geniet van de mooiste plekken in binnen en buitenland terwijl u comfortabel reist met één van onze luxe touringcars.

City trips

Ontdekt u graag mooie steden op een nieuwe manier? Dan zijn onze citytrips een uitstekende keuze. Zo ziet u Londen of Parijs op een manier die u niet eerder zag. Samen met één van onze ervaren reisleiders gaat u op stap en verkent u de prachtige bezienswaardigheden, culinaire hoogstandjes en proeft u de indrukwekkende cultuur van een stad. Benieuwd wat we voor uw reis hebben gepland? Bekijk het dagprogramma op de reispagina.

 

Citytrip online boeken?

Keuze gemaakt? Boek dan via de reisinformatie pagina uw reis naar één van de prachtige bestemmingen. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice die u graag telefonisch verder helpt.
We nodigen u ook uit om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief met informatie over nieuwe reizen en last-minute aanbiedingen. Schrijf u gratis in en blijf op de hoogte!