Geen resultaten gevonden. Probeer opnieuw.

Wilt u volledig opgaan in de muziek van een bepaalde artiest of juist genieten van de sfeer van een bepaald thema? Dan zijn onze muzikale reizen een uitstekende keuze. Met Verhoeven geniet u van een geheel verzorgde reis met prachtige muzikale bestemmingen.

Concerten en muzikale reizen

Iedere (muzikale) reis heeft een uniek programma. Vanuit België vertrekken we naar de locatie waar het concert of de festiviteiten plaats zullen vinden. In veel gevallen zal het volledig verzorgd programma betreffen en komt u ook culinair aan uw trekken. U reist samen met een reisgezelschap wat ongetwijfeld voor een hoop gezelligheid en een goede sfeer zal zorgen.

Concert- en muzikale reizen online boeken

Wanneer u uit ons uitgebreide aanbod een concert- of muzikale reis heeft gevonden kunt u deze eenvoudig boeken via ons boekingsformulier. Indien u graag aanvullende informatie wil ontvangen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Uiteraard kunt u ook onze digitale brochure bekijken voor ons volledige aanbod. Schrijf u ook direct in voor onze nieuwsbrief, u blijft dan altijd op de hoogte van nieuwe concerten en muzikale reizen in ons aanbod.