Geen resultaten gevonden. Probeer opnieuw.

Bent u toe aan heerlijke ontspannen uitstapje, maar wilt u niet te lang van huis zijn? Kies dan voor een heerlijke dagtrip in onder andere België, Nederland of Duitsland. Verhoeven biedt verschillende dagtrips en daguitstapjes aan, bijvoorbeeld naar mooie sfeervolle steden of een gezellig pretpark. U reist in één van onze comfortabele touringcars zodat u verzekerd bent van een goede reis.

Dagje uit in binnen- en buitenland

Verhoeven biedt een groot aanbod aan dagtrips in binnen en buitenland. In eigen land kiest u bijvoorbeeld voor een mooi bezoek aan sfeervolle steden of een gezellige en sfeervolle dag of avond met muziek en entertainment. In Nederland kiest u voor een heerlijk ontspannen reis waar u geniet van de prachtige natuur of culinaire of hoogstandjes. Uiteraard hebben we ook leuke dagjes uit voor het hele gezin.

Comfortabel reizen per luxe touringcar

Wanneer u kiest voor een dagje uit met Verhoeven zorgen wij ervoor dat u van een heerlijke dag kan genieten en comfortabel kan reizen. Vanaf één van de opstapplaatsen vertrekt u met een luxe touringcar naar uw bestemming. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeren, eventuele toegangskaarten of de route. Verhoeven regelt, zoals u gewend bent, een volledig verzorgde dagreis. Wanneer u nog geen keuze heeft gemaakt kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U blijft dan op de hoogte van nieuwe dagreizen, aanbiedingen en last minutes. U kunt ook onze brochure bekijken voor een overzicht van ons volledige reisaanbod.