Geniet u het liefst van natuur, cultuur en culinaire hoogstandjes? Kies dan voor één van de veelzijdige excursiereizen. Verhoeven heeft speciaal voor u mooie rondreizen en bijzondere excursies samengesteld. Een excursiereis kenmerkt zich door een geheel verzorgde reis in één van onze luxe touringcars.

Excursiereizen

Met ons aanbod aan excursiereizen is er voor ieder wat wils. Iedere reis heeft als vertrekpunt België waar u bij de door u gewenste opstapplaats kunt opstappen. Met één van onze comfortabele en luxe touringcars brengen we u naar de bestemming van uw excursiereis in Europa. Uiteraard heeft Verhoeven alle accommodaties geboekt zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Genieten van een welverdiende vakantie is het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden.

Online boeken excursiereizen

Heeft u een keuze gemaakt? Boek dan eenvoudig uw excursiereis via ons online boekingsformulier. Wilt u liever met één van onze medewerkers spreken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij voorzien u graag van meer informatie en helpen u met uw boeking. Ontvangt u graag de laatste aanbiedingen en last-minutes? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt gratis en vrijblijvend onze nieuwsupdates.