18 apr 2019
Vliegvakantie

Op reis met een groep mensen die net als u maar één ding willen tijdens de vakantie: zorgeloos genieten van een mooie omgeving, heerlijk klimaat en smaakvolle drankjes en gerechten. Dat zijn de ingrediënten van onze groepsreizen met vliegtuig en autocar. Geniet in luxe van uw vakantie en de perfecte mix van cultuur, historie, natuur en de plaatselijke keuken. Deze 5 begeleide vliegvakanties in groep willen we u zeker niet onthouden.

Favoriete vakantiebestemmingen voor groepsreizen op een rij:

  • Wonderschoon Ibiza en Formentera
    Een geliefde vakantiebestemming en vooral bekend om het bruisende nachtleven en de hippiecultuur. Toch heeft Ibiza veel meer te bieden. Denk aan veelzijdige natuur, strand en Werelderfgoed. Tijdens deze 8-daagse reis nemen we u mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de ‘Hoge Stad’ en San Antoni, en ontdekt u het buureiland Formentera dat bekend staat om haar hagelwitte zandstranden.
  • Klassieker onder de groepsreizen: Andalusië
    Een unieke begeleide vliegvakantie boordevol culturele, historische, architecturale en culinaire hoogtepunten. Vanuit ‘thuisbasis’ Benalmádena gaat u met een luxe autocar o.a. op ontdekkingsreis naar kunst- en koningssteden Sevilla, Granada en Córdoba, de levendige havenstad Málaga en doorkruist u indrukwekkende Spaanse natuurgebieden. ’s Avonds geniet u van de typische flamencomuziek en -dans onder het genot van smaakvolle tapas en Sangria.
  • Culturele citytrip Rome
    De ‘eeuwige stad’ van Italië biedt een ongekende reiscocktail van historische schatten, kunst, architectuur en cultuur. Samen met de Verhoeven reisgids maakt u kennis met toeristische trekpleisters als Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Trevi-fontein en Spaanse trappen. En tijdens deze 4-daagse citytrip mogen het bekende Sint-Pietersplein en de Basiliek in Vaticaanstad uiteraard niet ontbreken. Proef ook zeker van de Italiaanse keuken, drink in de ochtend een cappuccino op het terras en eet een gelato terwijl u door de Romeinse straten struint.
  • Verbazingwekkend Mallorca
    Het grootste eiland in de Balearen Mallorca is verbazingwekkend gevarieerd. Prachtige brede zandstranden, rijke natuur in het binnenland en kleine typische vissersdorpjes waar u helemaal tot rust komt. U verblijft in Palma de Mallorca, de hoofdstad van het eiland en een elegante stad met mooie boulevards, indrukwekkende kathedraal en een reusachtige jachthaven. Door de variatie is er voor ieder wat wils en maakt het tot een zeer geliefd vakantieoord.
  • Geniet van zon, zee en strand op Gran Canaria
    Het grote voordeel van Gran Canaria: het hele jaar door kunt u genieten van zeer aangename temperaturen. Het is het grootste eiland van de Spaanse eilandengroep Canarische eilanden. Gran Canaria is een ruw en vulkanisch eiland met een enorm afwisselend landschap, maar het eiland kent ook een bewogen geschiedenis, waardoor ook cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen bij één van onze favoriete groepsreizen. U verblijft in het zuidelijkste puntje van het eiland: Maspalomas, een leuke badplaats ten westen van Playa del Inglés.

De groepsreizen en vliegvakanties van Verhoeven

Met de bus vertrekt u vanaf één van de centrale opstapplaatsen naar de luchthaven vanwaar het vliegtuig u naar uw vakantiebestemming brengt. Daar staat wederom een luxe bus met chauffeur u op te wachten en kan uw reis pas echt beginnen. Bij alle groepsreizen zijn er georganiseerde excursies onder begeleiding van een Verhoeven reisgids of een lokale partner, maar heeft u ook tijd om zelf te genieten van al het moois wat uw vakantiebestemming te bieden heeft.

Bekijk het complete aanbod van onze begeleide vliegvakantie >