11 apr 2019
Luxe in de bus

Met een busreis van Verhoeven wordt u op een zeer comfortabele manier naar uw bestemming gebracht. Maar wilt u eens echte luxe ervaren? Reis dan met onze Superior Class busreizen. We vertrekken naar Griekenland, Italië, Frankrijk, Spanje, Hongarije en meer in Europa.  

Wat houden Superior Class busreizen in?

Onze Superior Class busreizen zijn reizen met allerlei mooie extra’s inbegrepen zoals uitjes, etentjes en vervoer in een extra luxe 5* bus. De luxe bus is voorzien van extra ruime zetelafstand met diepere zitkussens, verstelbare voetsteunen en armleuningen en zetels die rugwaarts en zijdelings verstelbaar zijn. Een comfortabele rit gegarandeerd! Daarnaast vindt u een loungehoek, USB-aansluitingen, gratis WiFi en LCD-monitoren.

Welke busreizen kunt u boeken in luxe?

We vertrekken vanuit België naar heel Europa. Hieronder onze favorieten busreizen:

    • Berlijn, Duitsland
      Bezoek metropool Berlijn voor een busreis van 5 dagen lang. U wordt langs alle belangrijke bezienswaardigheden gereden, uiteraard in luxe, zoals de ‘muur’, Holocaustmonument, de hoge tv-toren, kasteel Sanssouci en meer.
    • Toscane, Italië
      Droomt u ook weleens van het mooiste landschap van Italië? Maak deze droom werkelijkheid met de prachtige reis door Toscane en Elba. Rijdt langs glooiende heuvels, bergen en de ruige Mediterrane kust. Geniet 8 dagen lang van de Italiaanse zon en het authentieke eten.
    • Cantabrië, Spanje
      Zoek de zachte zomers en winters op in Spanje en geniet van groene dalen, hoge bergtoppen en blauw water met de busreis naar Cantabrië. Een niet zo bekende bestemming maar misschien wel één van de mooiste reizen in het land. Iedere dag wordt u door onze luxe bus meegenomen langs historische steden, zandstranden, valleien en ravijnen. Laat u verrassen door de Spaanse natuur in deze 8-daagse reis.
    • Noordkaap, Noorwegen
      De Noordkaap en de Lofoten-eilanden spreken tot ieders verbeelding. Deze prachtige rondreis van 15 dagen brengt u langs meren, bossen, heuvel- en berglandschappen maar ook charmante steden als Stockholm en Helsinki. Al het vervoer is uiteraard ook in de super comfortabele autocars die u van stad naar stad brengen.
    • Rondreis Griekenland
      Maak kennis met de klassieke hoogtepunten van Griekenland! Deze reis combineert een luxe busreis met een tocht op een cruiseschip. Ga op zoek naar culturele en archeologische schatten in onder andere Athene en Olympia.
    • Kopenhagen, Denemarken
      Onze luxe bussen brengen u ook naar een waar Deens sprookje: Kopenhagen. De hoofdstad van Denemarken staat bekend om de bekende sprookjesschrijver Hans Christian Andersen. Iedere dag wordt u langs de bezienswaardigheden van de stad gebracht.
    • Dresden, Duitsland
      De stedentrip naar Dresden is een 5-daags bezoek aan een echte cultuurmetropool. Een combinatie van kunst, cultuur en de ongerepte natuur van de Sächsische Schweiz maken deze stedentrip bijzonder. Met de luxe bus rijden we langs alle toppunten van de stad maar heeft u ook vrije tijd om de stad zelf te ontdekken.
    • Rondreis Italië
      Ontdek de oudste geschiedenis van alle Europese hoofdsteden in Rome, de scheve toren in Pisa en heerlijke Italiaanse pizza of pasta. Met de Superior Class rondreis reist u zeer comfortabel 9 dagen lang langs Pisa, Firenze, Siena, Assisi en Rome.
    • Menorca, Spanje
      Geniet 10 dagen lang van de Spaanse zon en het Spaanse eiland. Deze uitgebreide reis van 10 dagen bestaat uit verschillende dagexcursies waar u wordt vervoerd in onze Superior Class bus en een overtocht vanuit Barcelona.
    • Rondreis Ierland
      Rijdt langs de hoogtepunten van dit uitzonderlijke land in 9 dagen. U zult versteld staan van de natuur en de overblijfselen uit de prehistorie, de bronstijd en de ijzertijd. Uiteraard is er ook genoeg tijd om te shoppen en de pub te bezoeken.
    • Rondreis Sicilië, Italië
      De reis naar Sicilië is een combinatiereis; vlieg naar uw bestemming en reis verder per luxe Superior Class bus. Het eiland is perfect als u een zonovergoten vakantie zoekt met een verrassende keuken en natuur. Laat u verleiden door de hoofdstad Palermo en de kleinere karakteristieke stadjes Siracusa, Cefalù en Taormina. Ook zullen we Segesta, Selinunte, Agrigento en Monreale bezoeken.

 

> Bekijk het complete aanbod van Superior Class busreizen hier.