Filters

EEN DAGJE UIT, DAG IN, DAG UIT!
VERHOEVEN BUSREIZEN KOESTERT REISLUSTIGE GROEPEN

Onze “Dagtrips voor groepen” zijn een gamma voor u als vriendenkring, vereniging of bedrijf, die er een dagje op uit willen, een waaier aan nieuwe dagreizen en bezoekmogelijkheden. Met deze verzameling kant-en-klare dagreizen is Verhoeven Busreizen de grootste in Vlaanderen.

In 2020 gaan we met onze nieuwe promotiereis naar Nationaal Park de Hoge Veluwe
en Spakenburg. Deze daguitstap is te combineren met andere bezoekmogelijkheden die u uitgebreid terug kan vinden in het programma.

Alle reizen zijn speciaal samengesteld op maat van groepen en verenigingen. Het
aanbod is heel divers, zodat u zonder twijfel uw favoriete reis ontdekt.

Promotiereizen, budgetvriendelijke dagreizen, toeristische reizen, winkelreizen, evenementen en showprogramma’s: u zal probleemloos de geknipte reis voor uw groep vinden. Bovendien kunnen alle programma’s aangepast worden aan uw wens en uw budget.

Groepsprijzen op aanvraag: wanneer u deze vermelding aantreft, berekenen wij voor u graag het voordeligste groepstarief. Naargelang periode, datum en reisdag kunnen we voor u dé beste en voordeligste groepsprijs berekenen. U bespaart al vlug enkele euro’s per persoon!

Met onze ervaring kunnen wij u deze reizen aanbevelen, temeer omdat wij ervan overtuigd zijn dat u nergens een betere prijs-kwaliteitsverhouding zult vinden. Wij zorgen er alvast voor dat uw uitstap een boeiende, leerrijke maar ook een prettige gebeurtenis wordt! Alle reizen dragen trouwens de kwaliteitsstempel van Verhoeven
Busreizen!