EEN DAGJE UIT, DAG IN, DAG UIT!
VERHOEVEN BUSREIZEN KOESTERT REISLUSTIGE GROEPEN

Onze “Dagtrips voor groepen” zijn een gamma voor u als vriendenkring, vereniging, school of bedrijf, die er een dagje op uit willen, een waaier aan nieuwe dagreizen en bezoekmogelijkheden. Met deze verzameling kant-en-klare dagreizen is Verhoeven de grootste in Vlaanderen.
Alle reizen zijn speciaal samengesteld op maat van groepen en verenigingen. Het aanbod is heel divers, zodat u zonder twijfel uw favoriete reis ontdekt.

Filters

Promotiereizen, budgetvriendelijke dagreizen, toeristische reizen, winkelreizen, evenementen en showprogramma’s: u zal probleemloos de geknipte reis voor uw groep vinden. Bovendien kunnen alle programma’s aangepast worden aan uw wens en uw budget.

Groepsprijzen op aanvraag: wanneer u deze vermelding aantreft, berekenen wij voor u graag het voordeligste groepstarief. Naargelang periode, datum en reisdag kunnen we voor u dé beste en voordeligste groepsprijs berekenen. U bespaart al vlug enkele euro’s per persoon!

Met onze ervaring kunnen wij u deze reizen aanbevelen, temeer omdat wij ervan overtuigd zijn dat u nergens een betere prijs-kwaliteitsverhouding zult vinden. Wij zorgen er alvast voor dat uw uitstap een boeiende, leerrijke maar ook een prettige gebeurtenis wordt! Alle reizen dragen trouwens de kwaliteitsstempel van Verhoeven
Busreizen!